ISBN / ISSN / KÓD: 978-80-8140-232-6
ŠKOLSKÁ JEDÁLEŇ
WEBINÁRŠkolská jedáleň - praktický sprievodca úspešným riadením zariadenia školského stravovania. Obsahuje komplexný pohľad na prevádzku školskej jedálne i praktické informácie potrebné k efektívnemu riadeniu školského stravovacieho zariadenia pre zdravú výživu detí.
- Dostupnosť: Skladom
-
Cena s DPH
83,00 €
ks
Popis
„Všeobecný lexikón" pre vedúcich zamestnancov zariadení školského stravovania (školské jedálne, internátne jedálne aj výdajne jedál). Ponúka odpovede na manažérske otázky, problémy z praxe riadenia jedálne – personálne, ekonomické, finančné, prevádzkové. Cieľom publikácie je však zároveň aj inšpirovať a ponúkať potrebné informácie ohľadom zdravého stravovania a prinášať námety napríklad aj na rôzne projekty, ktoré jedálne realizujú.
Skúsení autori z praxe Vám zároveň budú prinášať aj inšpirácie na rôzne projekty, ktoré jedálne realizujú, a to vždy s ohľadom na momentálne tak ostro sledované zdravé stravovanie detí a mládeže.
Výhody publikácie:
- Upozorňuje na aktuálne legislatívne zmeny v predpisoch a ponúka ukážky ako ich zaviesť do praxe.
- Vďaka aktualizačnému servisu sa môžete spoľahnúť na vždy aktualizované informácie o zmenách.
- Bezplatné právne poradenstvo vám zabezpečí prístup k odpovediam na vaše otázky.
- Prináša inšpirácie a námety na zaujímavé projekty v školských jedálňach, ale napr. aj ukážky jedálnych lístkov.
- Ponúka vzorové dokumenty – smernice, ukážky tlačív a pod.
ODBORNÁ GARANCIA
Lektorka:
Mgr. Ľudmila Očenášová
Autori:
JUDr. Danica Bedlovičová
Ing. Jarmila Belešová
MUDr. Alžbeta Béderová, CSc.
doc. MUDr. Jana Hamade, PhD. MPH, MHA
Marta Hlavatá
Ing. Jozef Mikula, PhD.
Mgr. Mária Mrižová, PhD.
Mgr. Ľudmila Očenášová
Ing. Zlata Penevová
PhDr. Jozef Sýkora, MBA
Mgr. Katarína Tamášová Karácsonyová
Ing. Silvia Tokárová
MUDr. Alžbeta Béderová, CSc.
doc. MUDr. Jana Hamade, PhD. MPH, MHA
Marta Hlavatá
Ing. Jozef Mikula, PhD.
Mgr. Mária Mrižová, PhD.
Mgr. Ľudmila Očenášová
Ing. Zlata Penevová
PhDr. Jozef Sýkora, MBA
Mgr. Katarína Tamášová Karácsonyová
Ing. Silvia Tokárová
OBSAH
A Infoservis
A1 Aktuality
A2 Otázky a odpovede
B Všeobecne záväzné právne predpisy
B1 Zariadenia školského stravovania v legislatíve
B2 Iné legislatívne predpisy
C Ekonomické a finančné riadenie
C1 Ekonomické riadenie
C2 Finančné riadenie školy
D Personálne riadenie
D1 Pracovnoprávne vzťahy
D2 Rozvoj zamestnancov
D3 Starostlivosť o zamestnancov
E Spôsob organizácie a prevádzky
E1 Prevádzka
E2 Hygiena
E3 Príprava a výroba pokrmov
E4 Jedálne lístky
F Skúsenosti z praxe
F1 Zdravie a výživa
F2 Projekty v školskej jedálni
Obchodné podmienky
Ďalšie informácie | |
Periodicita | aktualizácie min. 4x ročne |
Typ produktu | publikácia s aktualizáciami |
Počet strán | 2 336 |
Formát | A5 |