ORGANIZÁCIA REŽIMU ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA
NOVINKAVzdelávací program pre vedúce a vedúcich stravovacích zariadení vo všetkých druhoch škôl.
- Dostupnosť: Skladom
-
Cena s DPH
100,00 €
Popis
Po úhrade objednávky a jej spracovaní vám budú v emailovej správe zaslané potrebné informácie na prihlásenie sa do zakúpeného vzdelávacieho programu
Vzdelávací program je zameraný na organizácia režimu stravovania ako základný pilier práce vedúcej zariadenia školského stravovania s poukázaním na najčastejšie sa vyskytujúce problémy v praxi, praktické rady a návody na riešenia. Cieľom je ponúknuť stručný popis činnosti a organizácie práce zamestnancov v školskej jedálni s analýzou pracovísk a monitoringom výkonov jednotlivých profesií s cieľom poskytnúť vzor obhajoby vlastných výkonov zamestnancov kolektívu. Usmerníme vás, ako merať výkony práce svojich zamestnancov v školskej jedálni, aby pracovali nie viac, ale efektívne.
TRVANIE VZDELÁVANIA
10 hodínTERMÍN KONANIA VZDELÁVANIA
RAABE AKADÉMIA ponúka tzv. asynchrónne vzdelávanie, t.j. môžete ho absolvovať online a to kedykoľvek podľa vašich časových možností. Nie ste viazaní na lektora, ani iných účastníkov školenia. Vy sami si určujete termín aj tempo štúdia.LEKTOR
Ing. Silvia Tokárová
Pôsobila na rôznych postoch v oblasti riadenia a manažovania školského stravovania, od roku 1990 na MŠVVaŠ SR v Bratislave. Podieľala sa na koncepčných a legislatívnych materiáloch rezortu školstva, ako aj rezortu zdravotníctva a pôdohospodárstva SR. Je spoluautorkou vydaných materiálno-spotrebných noriem a receptúr pre školské stravovanie od roku 1990, Flexi MSN a projektu Flexi školské stravovanie. Je autorkou viacerých odborných publikácií. V súčasnosti aktívne pôsobí v oblasti metodiky školského stravovania.
OBSAH VZDELÁVANIA
- Organizácia administrácie a výroby jedál v školskej jedálni.
- Výkonové normy podľa pracovného zaradenia s pracovnými náplňami.
- Vzorové modely časovania výkonov podľa pracovného zaradenia pre vedúce, kuchárky a prevádzkových zamestnancov školskej jedálne.
- Systém výpočtu počtu zamestnancov v zariadeniach školského stravovania.
PRE KOHO VZDELÁVANIE ODPORÚČAME
Pre vedúce a vedúcich školských jedální, ako aj pre ostatných pracovníkov v stravovacích zariadeniach v štátnom alebo súkromnom sektore.
Obchodné podmienky
Ďalšie informácie | |
Typ inštitúcie | školská jedáleň |
Typ produktu | ďalšie vzdelávanie |
Určené pre | vedúcich školských jedální, ako aj pre ostatných pracovníkov v stravovacích zariadeniach v štátnom alebo súkromnom sektore. |
Trvanie | 10 hodín |
Ďalšie informácie
Typ inštitúcie | školská jedáleň |
Typ produktu | ďalšie vzdelávanie |
Určené pre | vedúcich školských jedální, ako aj pre ostatných pracovníkov v stravovacích zariadeniach v štátnom alebo súkromnom sektore. |
Trvanie | 10 hodín |