HYGIENA ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA
NOVINKAVzdelávací program pre vedúce a vedúcich stravovacích zariadení vo všetkých druhoch škôl.
- Dostupnosť: Skladom
-
Cena s DPH
100,00 €
Popis
Po úhrade objednávky a jej spracovaní vám budú v emailovej správe zaslané potrebné informácie na prihlásenie sa do zakúpeného vzdelávacieho programu
Vzdelávací program je zameraný na problematiku školského stravovania, príslušnú legislatívu, hygienické požiadavky na prevádzku a na zamestnancov v zariadeniach spoločného stravovania.
TRVANIE VZDELÁVANIA
10 hodínTERMÍN KONANIA VZDELÁVANIA
RAABE AKADÉMIA ponúka tzv. asynchrónne vzdelávanie, t.j. môžete ho absolvovať online a to kedykoľvek podľa vašich časových možností. Nie ste viazaní na lektora, ani iných účastníkov školenia. Vy sami si určujete termín aj tempo štúdia.LEKTOR
RNDr. Agneša Rončáková
Ukončila štúdium verejného zdravotníctva a od roku 1983 pracuje na RÚVZ hlavného mesta Bratislava na odbore hygieny detí a mládeže. Pracovala ako vedúca oddelenia na úseku predškolských a školských zariadení. Pravidelne publikuje svoje odborné články založené na praxi z výkonu štátneho zdravotného dozoru v školských stravovacích zariadeniach. Ako lektorka sa zúčastnila školení a prednášok pre študentov SZU v Bratislave, pre vedúce školských jedálni a záujemcov pre prácu v školských stravovacích zariadeniach. V rámci svojej práce vykonáva štátny zdravotný dozor v predškolských, školských, vysokoškolských a stravovacích zariadeniach na území mesta Bratislavy.
OBSAH VZDELÁVANIA
- Legislatívne predpisy na úseku hygieny školského stravovania.
- Hygienické požiadavky na zariadenia spoločného stravovania.
- Hygienické požiadavky na pracovníkov v stravovacích zariadeniach.
- Prevádzkový poriadok stravovacieho zariadenia.
- Prehľad vykonávanej dennej dokumentácie v zariadení.
PRE KOHO VZDELÁVANIE ODPORÚČAME
Pre vedúce a vedúcich školských jedální, ako aj pre ostatných pracovníkov v stravovacích zariadeniach v štátnom alebo súkromnom sektore.
Obchodné podmienky
Ďalšie informácie | |
Typ inštitúcie | školská jedáleň |
Typ produktu | ďalšie vzdelávanie |
Určené pre | vedúcich školských jedální, ako aj pre ostatných pracovníkov v stravovacích zariadeniach v štátnom alebo súkromnom sektore. |
Trvanie | 10 hodín |
Ďalšie informácie
Typ inštitúcie | školská jedáleň |
Typ produktu | ďalšie vzdelávanie |
Určené pre | vedúcich školských jedální, ako aj pre ostatných pracovníkov v stravovacích zariadeniach v štátnom alebo súkromnom sektore. |
Trvanie | 10 hodín |